DEMANI PRESSUPOST

Muntatge de carpes i tarimes

Messi 10 Cirque de Soleil

23 OCT

CD Carpas col·labora en la creació de les estructures necessàries per dur a terme l'espectacle de Cirque du Soleil, MESSI 10, i aporta les carpes necessàries per les zones de Creation i Atrezzo.

58a edició del Saló Nàutic

14 OCT

Al Port Vell de Barcelona, al costat del mar, se celebra la 58a edició del Saló Nàutic de Barcelona.

Un saló que, any rere any, va creixent.

En l'edició del 2019, va comptar amb més de 50.000 visitants. CD Carpas & Tarimas hi és present cada any amb diversos expositors.

La Santa

15 JUNY

És estiu, és temps de Markets.

A Santa Cristina se celebra La Santa Market, i CD Carpas & Tarimas, amb carpes de fusta VR i carpes de protocol 3x3, fa que els expositors disposin d'un espai acollidor per mostrar les creacions als assistents.

Fira gastronòmica: Tast a la Rambla

12 JUNY

Arriba la gran setmana de la mostra gastronòmica a Barcelona.

La Rambla de Santa Mònica de Barcelona es transforma en un espai gastronòmic, un lloc emblemàtic per degustar les tapes i plats d'autor.

Fira de Turisme: Mercat d'Escapades

24 MAIG

Catalunya és un lloc que ofereix moltíssimes opcions en l'àmbit turístic. Podem visitar muntanyes, platges, parcs naturals, etc.

Un any més, el Mercat d'Escapades ens mostra totes les opcions perquè escollim la que més ens agradi.

Saló de l'Automòbil de Barcelona

05 MAIG

El Saló de l'Automòbil fa 100 anys, i CD Carpas & Tarimas és present en aquesta edició amb el muntatge de les carpes de fusta VR.

Hem creat aquest espai per cobrir els cotxes de la marca Toyota, amb carpes de lloguer a 4 aigües de 5x5 metres, de color negre, amb fusta laminada i acer inoxidable.

Contacte

Si desitgeu més informació sobre el lloguer i venda de carpes, el lloguer de tarimes i altres productes per a la celebració d'esdeveniments a Barcelona, ​​poseu-vos en contacte amb nosaltres.

INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: no es preveuen cessions de dades. Drets: pot retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar o suprimir les seves dades i altres drets a cdcarpas@cdcarpas.es.Pot ampliar la informació a Política de Privacitat