DEMANI PRESSUPOST

Lloguer de para-sols

CD Carpas & Tarimas ofereix lloguer de para-sols per cobrir petits espais.

Disposem de para-sols de 3 metres de diàmetre, de color cru amb estructura de fusta i de color negre amb estructura d'alumini. Perfectes per a qualsevol paratge exterior natural.

Amb aquests para-sols de lloguer aconseguim protegir els nostres clients del sol i crear ambients diferents, ideals per a còctels de benvinguda.

CD Carpas ofereix para-sols de lloguer molt fàcils de muntar i amb un disseny atractiu, tant per a festes privades com d'empresa.

Contacte

Si desitgeu més informació sobre el lloguer i venda de carpes, el lloguer de tarimes i altres productes per a la celebració d'esdeveniments a Barcelona, ​​poseu-vos en contacte amb nosaltres.

INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: no es preveuen cessions de dades. Drets: pot retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar o suprimir les seves dades i altres drets a cdcarpas@cdcarpas.es.Pot ampliar la informació a Política de Privacitat