DEMANI PRESSUPOST

Lloguer i venda de tarimes per esdeveniments a Barcelona

CD Carpas & Tarimas es dedica a la fabricació, venda i lloguer de tarimes i pistes de ball. Dissenyem i instal·lem tarimes adequades a les necessitats de cada projecte. Les nostres tarimes estan compostes per alumini i fusta envernissada o 100 % antilliscant. Mesuren 1x1 metres i tenen una altura de 13 centímetres. Així, ens permeten modular i crear l'espai que necessiti, i s'adapten a qualsevol terreny. Les tarimes estan reforçades amb una estructura rastrelada d'alumini per obtenir una superfície compacta i flotant. Aquest sistema ofereix la màxima garantia de confort i estabilitat. A més, està pensat per proporcionar aïllament tèrmic i de la humitat de terra.

També serveix de contrapès per a la carpa, perquè va tota unida, de manera que forma una sola peça i ens ofereix la màxima estabilitat i seguretat. Podem complementar el lloguer de les tarimes amb la col·locació de faldons perimetrals i emmoquetats. CD Carpas & Tarimas li ofereix diversos models, colors i mides que s'adapten a les seves necessitats.
Duem a terme tot tipus de muntatges per al lloguer de tarimes per a casaments, esdeveniments, celebracions, etc.

A més de la funció esmentada anteriorment, també és ideal per crear PISTES DE BALL. La nostra fusta és apta per a interiors i exteriors. CD Carpas & Tarimas també ofereix lloguer d'escenaris, formats per una estructura d'alumini i fusta 100 % antilliscant i hidròfuga. Podem crear diverses altures gràcies a potes regulables (de 0,25 cm a 1 metre). També oferim escales d'accés i faldons perimetrals com a complement d'aquest material.

Totes les estructures es poden emmoquetar. CD Carpas & Tarimas li ofereix diversos models, colors i mides que s'adapten a les seves necessitats. Duem a terme tot tipus de muntatges per al lloguer de tarimes, pistes de ball i escenaris per a casaments, esdeveniments, celebracions, etc.

Escenaris

Escenaris amb acabat antilliscant i a diverses altures, amb faldó embellidor.

Contacte

Si desitgeu més informació sobre el lloguer i venda de carpes, el lloguer de tarimes i altres productes per a la celebració d'esdeveniments a Barcelona, ​​poseu-vos en contacte amb nosaltres.

INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: no es preveuen cessions de dades. Drets: pot retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar o suprimir les seves dades i altres drets a cdcarpas@cdcarpas.es.Pot ampliar la informació a Política de Privacitat