DEMANI PRESSUPOST

Lloguer i venda de carpes per esdeveniments

CD Carpas & Tarimas li ofereix venda i lloguer de carpes. Duem a terme projectes personalitzats per a les seves necessitats. Consulti les mides de les carpes i els colors de les lones disponibles.

Estem especialitzats en el disseny i la producció de construccions desmuntables.

La nostra activitat es basa en un experimentat equip de professionals. Comptem amb equips propis de muntatge i manteniment que instal·len les carpes a qualsevol racó d'Espanya. Garantim als nostres clients la informació més detallada i el millor servei, abans i després de l'esdeveniment, amb la garantia d'un material impecable.

Ens centrem en la millor qualitat, complim les exigències i especificacions requerides per les normatives de seguretat tant en l'àmbit nacional com internacional, i ens adaptem a les necessitats i tecnologies actuals. Disposem de serveis d'alta qualitat i preus competitius, i som respectuosos amb el medi ambient.

Tots els nostres elements són curosament instal·lats per un complet equip professional i una eficient assessoria al client. Així, aconseguim la satisfacció total, i obtenim un resultat final incomparable des de la comanda fins a l'entrega final. Aquest és el nostre capital més valuós.

Fem tot tipus de muntatges per al lloguer de carpes per a casaments, esdeveniments, celebracions, etc.

El nostre centre logístic es troba a Vilassar de Dalt (Barcelona). Això ens permet una gran flexibilitat i eficàcia en temps de recepció i muntatge de la seva carpa o carpes.

Carpes VR

Carpa VR d'estructura de biga laminada i alumini a 4 aigües.

Carpes Protocol

CD Carpas & Tarimas li ofereix venda i lloguer de carpes. La nostra empresa du a terme projectes personalitzats adequats a les seves necessitats. Consulti les mides disponibles.

Carpa Praktika

Carpa d'estructura d'alumini i travessers de biga laminada.

Carpa Magatzem

CD Carpas & Tarimas ofereix lloguer i venta de carpes a dues aigües amb un pòrtic mínim de 10 metres i la longitud que desitgi, amb laterals d'un mínim de 5 metres i modulables cada 5 metres.

Carpa plegable

CD Carpas & Tarimas ofereix venda o lloguer de carpes extensibles.

Carpes de fusta

CD Carpas & Tarimas ofereix en exclusiva la venda de carpes a dues aigües amb estructura de biga laminada de fusta, amb disseny i fabricació pròpia.

Carpes beduïnes

Carpes  d'imatge exclusiva i atractiva, realitzades amb lona elàstica de polièster transpirable, que permeten, amb una mateixa superfície ,versatilitat per a crear diferents formats.

Contacte

Si desitgeu més informació sobre el lloguer i venda de carpes, el lloguer de tarimes i altres productes per a la celebració d'esdeveniments a Barcelona, ​​poseu-vos en contacte amb nosaltres.

INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: no es preveuen cessions de dades. Drets: pot retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar o suprimir les seves dades i altres drets a cdcarpas@cdcarpas.es.Pot ampliar la informació a Política de Privacitat