DEMANI PRESSUPOST

Lloguer de climatització

AIRE CONDICIONAT / CALEFACCIÓ:

CD Carpas &Tarimas li aconsellarà la millor manera de solucionar el clima de forma eficaç, econòmica i fiable. Consulti'ns el seu cas. Estudiarem l'espai on s'ha d'ubicar la maquinària i les calories necessàries, i el nostre servei especialitzat s'ocuparà del transport i durà a terme una ràpida instal·lació.

ESTUFES DE JARDÍ:

CD Carpas & Tarimas li ofereix estufes dissenyades per a ambients exteriors freds de gran extensió, com jardins, piscines, carpes i terrasses, festes a l'aire lliure, casaments exteriors, etc. Garantim un funcionament perfecte en situacions amb baixes temperatures.

POLVORITZADOR D'AIGUA:

CD Carpas & Tarimas disposa de freshers. Es tracta d'equips de climatització ambiental mitjançant un potent cabal d'aire amb aigua polvoritzada.

L'aigua polvoritzada produeix l'efecte d'evaporació a l'aire i proporciona una disminució de la temperatura entre 10 i 15 ºC. És idoni per a esdeveniments sota el sol, en grans espais, terrasses, camps esportius, etc.

Contacte

Si desitgeu més informació sobre el lloguer i venda de carpes, el lloguer de tarimes i altres productes per a la celebració d'esdeveniments a Barcelona, ​​poseu-vos en contacte amb nosaltres.

INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: no es preveuen cessions de dades. Drets: pot retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar o suprimir les seves dades i altres drets a cdcarpas@cdcarpas.es.Pot ampliar la informació a Política de Privacitat