DEMANI PRESSUPOST

Lloguer de catenàries

CD Carpas & Tarimas ofereix lloguer de catenàries, tant de cinta retràctil com de cordó.

Comptem amb catenàries amb el peu cromat o daurat i cordons de diversos colors. I també catenàries amb el peu negre i cinta retràctil negra.

El lloguer de catenàries és ideal per a diversos àmbits, com recintes firals, recepcions d'hotels o museus, concerts i altres esdeveniments. El color dels cordons de les catenàries s'adapta a qualsevol tipus d'ambient.

Contacte

Si desitgeu més informació sobre el lloguer i venda de carpes, el lloguer de tarimes i altres productes per a la celebració d'esdeveniments a Barcelona, ​​poseu-vos en contacte amb nosaltres.

INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: no es preveuen cessions de dades. Drets: pot retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar o suprimir les seves dades i altres drets a cdcarpas@cdcarpas.es.Pot ampliar la informació a Política de Privacitat