DEMANI PRESSUPOST

Carpes Protocol

CD Carpas & Tarimas li ofereix venda i lloguer de carpes. La nostra empresa du a terme projectes personalitzats adequats a les seves necessitats. Consulti les mides disponibles.

Les carpes de CD Carpas & Tarimas són de fabricació pròpia i estan confeccionades amb lona acrílica o PVC ignífug de diversos colors (blanc, bordeus, vainilla i negre) i mides (3x3, 4x4, 5x5, 6x6, 5x10 i 5x15 metres).

Les carpes inclouen cortines amb cremallera i barra de subjecció, abraçadores i fundes del mateix color per a l'estructura, i conserven sempre la qualitat, neteja del material i un muntatge ben fet.

Preparem tot tipus de muntatges per al lloguer de carpes de protocol per a casaments, esdeveniments, celebracions, etc.

Contacte

Si desitgeu més informació sobre el lloguer i venda de carpes, el lloguer de tarimes i altres productes per a la celebració d'esdeveniments a Barcelona, ​​poseu-vos en contacte amb nosaltres.

INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: no es preveuen cessions de dades. Drets: pot retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar o suprimir les seves dades i altres drets a cdcarpas@cdcarpas.es.Pot ampliar la informació a Política de Privacitat