DEMANI PRESSUPOST

Carpes per a esdeveniments

CD Carpas &Tarimas és una empresa dedicada al lloguer de carpes per a tot tipus d'esdeveniments. Tenim experiència en esdeveniments esportius, corporatius i d'empresa, però també en fires, mercats, etc.

Una escenificació perfecta i un alt nivell de personalització per a cadascun dels nostres clients ens permeten ajudar-lo en tots els detalls per aconseguir un esdeveniment perfecte.

Contacte

Si desitgeu més informació sobre el lloguer i venda de carpes, el lloguer de tarimes i altres productes per a la celebració d'esdeveniments a Barcelona, ​​poseu-vos en contacte amb nosaltres.

INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: no es preveuen cessions de dades. Drets: pot retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar o suprimir les seves dades i altres drets a cdcarpas@cdcarpas.es.Pot ampliar la informació a Política de Privacitat