DEMANI PRESSUPOST

Lloguer de carpes per a casaments

A CD Carpas & Tarimas som especialistes des de fa més de 20 anys en modular, crear i dissenyar espais en funció de les necessitats personals de cada client, perquè gaudeixi d'un casament espectacular i obtingui el resultat desitjat.

Amb les nostres carpes de fusta VR i carpes de protocol generem uns espais impressionants que sorprendran els seus convidats.

Contacte

Si desitgeu més informació sobre el lloguer i venda de carpes, el lloguer de tarimes i altres productes per a la celebració d'esdeveniments a Barcelona, ​​poseu-vos en contacte amb nosaltres.

INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: no es preveuen cessions de dades. Drets: pot retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar o suprimir les seves dades i altres drets a cdcarpas@cdcarpas.es.Pot ampliar la informació a Política de Privacitat