DEMANI PRESSUPOST
_ALT

Empresa de lloguer de carpes y tarimes

CD Carpas & Tarimas es va establir a Barcelona l'any 1999. Tenim una àmplia experiència en el lloguer i la venda de carpes i tarimes, i una gran qualitat en l'acabat de tots els productes. Cobrim amb èxit i puntualitat les necessitats del seu esdeveniment, de forma temporal o definitiva, a particulars i empreses, amb una trajectòria professional ascendent.

Estem especialitzats en el disseny i la producció de construccions desmuntables. Per poder dur a terme la nostra activitat, comptem amb un experimentat equip de professionals. Tenim equips propis de muntatge i manteniment que instal·len les carpes a Catalunya i a qualsevol part d'Espanya. Així, proporcionem als clients la informació més detallada i el millor servei, abans i després de l'esdeveniment, amb la garantia d'un material impecable.
_ALT

Muntatge de carpes i tarimes

Un complet equip professional instal·la curosament tots els elements. Això, a més d'un eficient assessorament als clients, fa que obtinguem un resultat final incomparable des de la comanda fins a l'entrega final, i és el nostre capital més valuós.
Disposem de complements per al seu esdeveniment, com ara lloguer de para-sols, escenaris, catenàries, faristols, mobiliari chill-out, climatització, etc.
_ALT

Manteniment de carpes i tarimes

Duem a terme tot tipus de muntatges de carpes i tarimes en jardins o altres llocs a l'aire lliure, tant de venda com de lloguer. Prestem servei a les principals empreses i organismes nacionals i internacionals. Ens centrem en la millor qualitat, complim les exigències i especificacions que requereixen les normatives de seguretat, tant en l'àmbit nacional com internacional, i ens adaptem a les necessitats i tecnologies actuals. Disposem de serveis d'alta qualitat i preus competitius, i som respectuosos amb el medi ambient.

Donem forma a les seves idees per cobrir les necessitats de lloguer de carpes per a esdeveniments, casaments o celebracions. També disposem de carpes de fusta exclusives, totes homologades, per al seu esdeveniment.

Contacte

Si desitgeu més informació sobre el lloguer i venda de carpes, el lloguer de tarimes i altres productes per a la celebració d'esdeveniments a Barcelona, ​​poseu-vos en contacte amb nosaltres.

INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: no es preveuen cessions de dades. Drets: pot retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar o suprimir les seves dades i altres drets a cdcarpas@cdcarpas.es.Pot ampliar la informació a Política de Privacitat