DEMANI PRESSUPOST

Carpes VR

CD Carpas & Tarimas posa a la vostra disposició el lloguer i venda de carpes VR. Realitzem projectes personalitzats a la mida de les vostres necessitats. Consulteu mesures de carpes VR disponibles.

Disseny i fabricació de carpes VR exclusives tant per a casaments, fires, sales vip, esdeveniments, convencions empresarials o recepcions. Muntatges de carpes VR de lloguer o venda que creen un esplèndid ambient, on el luxe i el confort són presents, obtenint una carpa VR espectacular, personal i confortable.

Les nostres carpes VR es componen d'una estructura autoportant de biga laminada i alumini anoditzat combinada amb lona PVC o lona acrílica de la millor qualitat tensada, essent modulars amb canalització incorporada a l'estructura obtenint una gran fluïdesa de les aigües.

La carpa VR compta amb una estructura de biga d'avet laminada envernissada amb una resistència al foc 0,7 mm per minut -42 mm/hora, segons la norma europea Standard ENV 1995-1-2. Per a la unió de les bigues de la carpa VR s'utilitzen components (cargols i sostre) en acer inoxidable. Base suport de la carpa VR en acer zincat.

L'estructura de les carpes VR està homologada respecte a norma de la CTS i de la normativa europea segons informe núm. 07/32305988 per LGAI el 21/12/2007.

La lona de les carpes VR està classificada M2, complint així els criteris sol·licitats pel CYE, DB SI 6.4.2., així com la norma EN 15619. La coberta de la carpa VR no té cap risc d'enfonsament.

Les carpes VR disposen de cortines de tancament amb cremallera per a la millor fixació.

Colors disponibles de les carpes VR de lloguer: vainilla, negre, transparent i blau.

Mides disponibles de les carpes VR: 5x4 metres, 5x5 metres i 6x6 metres.

Contacte

Si desitgeu més informació sobre el lloguer i venda de carpes, el lloguer de tarimes i altres productes per a la celebració d'esdeveniments a Barcelona, ​​poseu-vos en contacte amb nosaltres.

INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: no es preveuen cessions de dades. Drets: pot retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar o suprimir les seves dades i altres drets a cdcarpas@cdcarpas.es.Pot ampliar la informació a Política de Privacitat