DEMANI PRESSUPOST

Carpa Magatzem

Les nostres carpes grans estan formades per unaestructura autoportant d'alumini anoditzat, combinada amb una lona de PVC tensada, de la millor qualitat.

Les lones són ignífugues i compleixen amb la normativa M2 tant en transparent, com en translúcid i opac.

Pot completar la carpa amb llum ambient o personalitzada, tarima de fusta autoportant, moqueta, teles de gala de color blanc, a escollir, o combinades, doble sostre per evitar la condensació en climes molt humits, lona opaca o transparent, portes d'emergència, climatització (aire condicionat o calefacció).

Tots els muntatges compleixen amb la norma UNE-EN 13782.

El nostre sistema modular ofereix innombrables configuracions, amb les quals obtindrà un excel·lent disseny, gran estabilitat i seguretat.

Contacte

Si desitgeu més informació sobre el lloguer i venda de carpes, el lloguer de tarimes i altres productes per a la celebració d'esdeveniments a Barcelona, ​​poseu-vos en contacte amb nosaltres.

INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: no es preveuen cessions de dades. Drets: pot retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar o suprimir les seves dades i altres drets a cdcarpas@cdcarpas.es.Pot ampliar la informació a Política de Privacitat