DEMANI PRESSUPOST

Carpes de fusta

Estructura de bigues estructurals de fusta d'avet laminades, amb una resistència al foc de 0,7 mm per minut, -42 mm / hora, d'acord amb la norma europea Standard ENV 1995-1-2. Per a la unió de les bigues utilitzem components d'acer zincat negre tipus 42 B d'alta resistència. El recobriment de l'estructura es fa mitjançant una lona de polièster pretensada de baixa capil·laritat amb inducció de PVC per ambdós costats.

És indeformable, resistent al foc (autoextingible) i està sotmesa a tractament amb raigs UVA, vernís antipols a la cara exterior, antifloridura, antiambient salí i antienvelliment. El gramatge de la lona és de 650 frs/m2 i la resistència al foc M2 (UNE 23 735-2). Les nostres carpes són ideals per a qualsevol tipus d'esdeveniment i sempre s'adapten a les necessitats dels clients.

Contacte

Si desitgeu més informació sobre el lloguer i venda de carpes, el lloguer de tarimes i altres productes per a la celebració d'esdeveniments a Barcelona, ​​poseu-vos en contacte amb nosaltres.

INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: no es preveuen cessions de dades. Drets: pot retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar o suprimir les seves dades i altres drets a cdcarpas@cdcarpas.es.Pot ampliar la informació a Política de Privacitat