DEMANI PRESSUPOST

Carpes beduïnes

Carpes d'imatge exclusiva i atractiva, realitzades amb lona elàstica de polièster transpirable, que permeten, amb una mateixa superfície ,versatilitat per a crear diferents formats i dotar al teu esdeveniment d'estil propi, diferenciant-ho de la resta.

Versatilitat és la característica principal d'aquesta mena d'estructures, adaptables a qualsevol  entorn, fan que siguin adequades per a qualsevol tipus d'esdeveniment, noces, convencions, presentacions, etc. A causa de la seva altura central, que oscil·la entre els 5 i 6 mts, creen un ambient agradable i fresc en el seu interior, protegint dels raigs raïm i de les inclemències del temps.

Desenvolupades amb tècnica avantguardista i de fabricació pròpia són totalment impermeables, ignífugues norma M2, i resistents al vents de fins a 100 km/h.
Disposem de tota mena de certificacions sobre normes internacionals UNEIX 13782, que acrediten la solidesa estructural i seguretat, amb el que s'aconsegueix la tranquil·litat de realitzar l'esdeveniment en un entorn segur per als convidats.

Varietat de colors i formats existint la possibilitat d'unir carpes entre si per a aconseguir grans aforaments.

Possibilitat d'il·luminació interior mitjançant garlandes o focus led.

Contacte

Si desitgeu més informació sobre el lloguer i venda de carpes, el lloguer de tarimes i altres productes per a la celebració d'esdeveniments a Barcelona, ​​poseu-vos en contacte amb nosaltres.

INFORMACIÓ DE PROTECCIÓ DE DADES. Finalitats: respondre a les seves sol·licituds i enviar-li informació comercial dels nostres productes i serveis, fins i tot per correu electrònic. Legitimació: consentiment de l'interessat. Destinataris: no es preveuen cessions de dades. Drets: pot retirar el consentiment en qualsevol moment, així com accedir, rectificar o suprimir les seves dades i altres drets a cdcarpas@cdcarpas.es.Pot ampliar la informació a Política de Privacitat